...
Hopp til innholdet

Blekksprut Inspirert Jakke med 2 Milliarder Glasskuler!

Designere og artister går ofte i naturen for å finne inspirasjon, men hvor ofte har du hørt at en designer får sin inspirasjon av blekkspruten?
Jeg vil tippe, ikke så ofte… men nå har det endelig skjedd!

Blekkspruter er faktisk tillagt sin egen form for intelligens og under forsøks tanker i vann viser dem svært store evner for problemløsning og en evne i å komme seg forbi hindre som krever intelligens, uansett dette var en digresjon.

Blekkspruter er kanskje mest kjent for å kunne forandre farge på et øyeblikk og blende inn i omgivelsene, eller etterligne andre arter. Denne unike evnen har inspirert designerne fra Vollebak.

Black Squid Jacket er en futuristisk, farge-forandrende ski og snowboard jakke – med millioner av års evolusjon i bakhånd!

Vollebak sier at de har replikert overlevelsesstrategien til blekkspruten ved å bruke over 2 milliarder glass sfærer, laser og resin.
Bruker man jakken under dårlige lysforhold vil jakken forholde seg sort metallisk. Men i dagslys eller under flomlys vil jakken utstråle hele fargespekteret og garantert skaffe deg oppmerksomhet!

En slags evig-forandrende og «levende» jakke som hele tiden byr på nye farger og mønstre, pluss den er vann og vindtett!

Mer  Bomberjakke til dame - Trendy og tøffe bomber-jakker