...

En tatovering koster ofte tusenvis av kroner og man kan ofte bli usikker på hva sluttkostnaden vil ende på. Noen velger derfor å ta et kortsiktig lån eller søke om et kredittkort for å være sikker på å ha nok penger til å dekke kostnaden for en ny tatovering.

Andre velger å låne for å oppfylle andre drømmer, eller refinansiere gjeld. Uansett om du ønsker å søke lån til tattoo eller noe annet, så har Tatovert.no fått til et sammarbeid med utvalgte banker som tilbyr lån til gode betingelser.

Søk lån til tattoo

Noen av de største tilbyderene i norge på refinansiering og lån er Zmarta, Axo Finans og Sambla.no, i tillegg til flere gode nettsider som du kan se i listen under.

Eksempel på rentenivå. 100 000 kr over 2 år, eff. rente 14.26%, kostnad 14 483 kr, totalt 114 483 kr.


Betale tatovering med kredittkort?

Itillegg til vårt samarbeid med flere banker kan du også besøke kredittkortsøk.no for å finne det beste kredittkortet på markedet.

Et kredittkort kan være en god trygghet å ha i bakhånd hvis tatoveringen ble dyrere enn hva du forestilte deg. Med et kredittkort har man som oftest 30-50 dager med rentefri betalingsutsettelse, noe som vil være en god løsning når man kan betale kredittkortet hver måned.

Kredittkortsøk sammenligner forskjellige kredittkort med rentefrie perioder som er et godt alternativ til et personlig usikret lån.

Kan man få tatovering på avbetaling?

De færreste tattoo studio i Norge tilbyr finansieringsløsninger som avbetaling eller kreditt. Å nedbetale en større tatovering piece via et lån kan være et alternativ til å spare opp på forhånd.

Siden de færreste tatovører tilbyr en slik løsning vil som oftest et usikret lån som du tar ut på forhånd, eller bruk av kredittkort for å betale tatoveringen være det mest vanlige alternativet.

Bruk tjenester som Zmarta.no – disse sammenligner flere banker og finner lån med de beste rentene.

Risiko med lån til tatovering

Å ta et lån for å finansiere forbruk er noe mange gjør, men desverre også mange tar litt for lett på.

Man bør ha en sikker inntekt og være bevisst på kostnaden omkring et lån. Når man nevner kostnad tenker mange automatisk på renten, det er derimot ofte nedbetalingstiden som vil ha størst påvirkning på kostnaden av ett lån.

Ha derfor en sikker inntekt og vær motivert til å betale ned lånet eller kredittkortet så raskt det lar seg gjøre.


Kategorier: Ukategorisert