...
Hopp til innholdet

Lån til Tatovering & Tattoo

En tatovering koster ofte tusenvis av kroner og man kan ofte bli usikker på hva sluttkostnaden vil ende på. Noen velger derfor å ta et kortsiktig lån eller søke om et kredittkort for å være sikker på å ha nok penger til å dekke kostnaden for en ny tatovering.

Andre velger å låne for å oppfylle andre drømmer, eller refinansiere gjeld. Uansett om du ønsker å søke lån til tattoo eller noe annet, så har Tatovert.no fått til et sammarbeid med utvalgte banker som tilbyr lån til gode betingelser.

Søk lån til tattoo

SAMBLA.no er en gratis sammenligningstjeneste for å søke lån og kreditt og kan gi et uforpliktende tilbud fra flere banker. Slike tjenester gjør det lettere å finne lån med lavest mulig rente.

Renteeksempel: Nominell rente fra 5,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Få tilbud fra flere banker samtidig /SAMBLA.no

Betale tatovering med kredittkort?

Et kredittkort kan være en god trygghet å ha i bakhånd hvis tatoveringen ble dyrere enn hva du forestilte deg. Med et kredittkort har man som oftest 30-50 dager med rentefri betalingsutsettelse, noe som vil være en god løsning når man kan betale kredittkortet hver måned.

Kan man få tatovering på avbetaling?

De færreste tattoo studio i Norge tilbyr finansieringsløsninger som avbetaling eller kreditt. Å nedbetale en større tatovering piece via et lån kan være et alternativ til å spare opp på forhånd.

Siden de færreste tatovører tilbyr en slik løsning vil som oftest et usikret lån som du tar ut på forhånd, eller bruk av kredittkort for å betale tatoveringen være det mest vanlige alternativet.

Bruk tjenester som SAMBLA.no – disse sammenligner flere banker og finner lån med de beste rentene.

Risiko med lån til tatovering

Å ta et lån for å finansiere forbruk er noe mange gjør, men desverre også mange tar litt for lett på.

Man bør ha en sikker inntekt og være bevisst på kostnaden omkring et lån. Når man nevner kostnad tenker mange automatisk på renten, det er derimot ofte nedbetalingstiden som vil ha størst påvirkning på kostnaden av ett lån.

Ha derfor en sikker inntekt og vær motivert til å betale ned lånet eller kredittkortet så raskt det lar seg gjøre.

Få tilbud fra flere banker samtidig /SAMBLA.no

Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no