...
Hopp til innholdet

Drage Tatovering – Inspirasjon og Kule design

Det høres kanskje ut som en klisjé, men er det noe som er kulere enn en drage tatovering? Når det gjelder mytiske vesener, blir det ikke så mye bedre enn drager. De er enorme skapninger som kommer i forskjellige farger, og de er i stand til å puste ild.

Det fantastiske med drager, bortsett fra det åpenbare, er at forskjellige kulturer skildrer dem på forskjellige måter. Noen ganger har de vinger og andre ganger har de det ikke. Noen kulturer ser på drager som disse store dyrene som må erobres eller temmes, mens andre fremstiller drager som milde giganter eller ensomme skapninger.Når det gjelder å få dragetatoveringer, er det en nesten uendelig mengde kreativ frihet. Noen mennesker vil ha en tatovering av en fin drage, mens andre foretrekker en voldsom drage. 

Noen vil ha en drage som er spesifikk for en viss kultur, mens andre har en egen visjon om hvordan en drage skal se ut. Hovedpoenget er at det er utallige måter å skildre en drage på, her kan du ta en titt på flere drage tatoveringer og kanskje hente litt inspirasjon.

Drageskisse Tatovering

En skisse-tatovering har et røffere og uferdig uttrykk, men ser utrolig kule ut. En god tatovør kan tegne slike skisse-tegninger til deg basert på andre design i oversikten.

Drage / Enhjørning skisse tatovering
Drage skisse tattoo
Grovstreket og dryppende tatovering


Vestlige Drager

Vestlige drager er sannsynligvis den mest skurkete av disse mytiske skapningene. De ligner demoniske øgler og er kjent for å fange prinsesser, stjele husdyr og plyndre landsbyer for moro skyld. 

De kan også gjøre en hel hær til et rykende bål hvis de har lyst på det. Bare de modigste av riddere og fromme helgener kan erobre disse dyrene. Middelalderske drager representerer brennende sinne, hevn, styrke, uavhengighet, fare, mot, grådighet, rikdom og opprør.Asiatiske Drager

I motsetning til Europa så Asia på drager i et positivt lys. Det er de som lærte mennesker å lese og skrive, drager var positive velgjørere og herskere over himmelen og havene. De hadde også kontroll over uvær og hell.

Keltiske Drager

Keltiske drager skiller seg ut fra vestlige drager ved at de ikke er skurk eller demoniske. Faktisk kalte de portvakterne til alle hemmelighetene i universet. 

De er det kraftigste keltiske symbolet av denne grunn. De vises på flagg, kammer, rustninger og klær, og går tilbake i årtusener. På toppen av det blir de ofte tegnet med halen i munnen, og representerer den uendelig gjentatte livssyklusen. Drageens kropp er vanligvis tegnet med mange sammenflettede knuter for å vise livets opp- og nedturer.
Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.noSmå og enkle Drage tatoveringer

Hvis du ønsker en mindre tatovering med dragemotiv kan du se på noen av disse tatoveringene. Disse har et mer enkelt uttrykk, men fanger allikevel oppmerksomheten.
Produkter til tatoveringen

Sorry mom – Aftercare Kit /Made4men.no

IQ-Ality Tattoo Creme (75 ml)

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din /Made4men.no

Electric Ink Tattoo Defining Oil (110 ml)

Få det beste ut av tatoveringene dine med Electric Ink Tattoo Defining Oil

Electric Ink /Made4men.no

Mer  Tatovering av Føflekk og fødselsmerke