...
Hopp til innholdet

Drømmefanger Tatoveringer – Inspirasjon & Ideer

De fleste har en viss kjennskap til drømmefangere og symbolikken av den, her skal vi dykke litt dypere inn i historien omkring det og se på noen finne drømmefanger tatoveringer.


Drømmefangere assosieres oftest med den amerikanske indianer-kulturen. Historiene forteller om en edderkopp-kvinne kalt Asibikaashi som tok vare på de små barna.

Asibikaashi reiste i begynnelsen rundt til krybbene av alle nyfødte babyer og vevde magiske nett som beskyttet barna mot vonde drømmer, og bare lot gode drømmer slippe igjennom.
Andre historier forteller at bare gode drømmer slapp ut av drømmefangeren, slik at de kunne oppfylles.Etterhvert som menneskene ble flere rakk ifølge historien Asibikaashi ikke rundt til alle barna lengre, derfor begynte mødrene å lage sine egne drømmefangere til å beskytte barna.
Drømmefanger tatoveringer er vakre, og hvorfor ikke holde litt på tanken om at det kanskje finnes litt magi i denne verden?Tatoveringer med drømmefanger design er populære, de kan plasseres overalt omkring på kroppen og ser like flotte ut store, som små. Sort-hvitt versjoner vil også være like vakre og mystiske som fargerike.Drømmefanger tatovering passer begge kjønn og kan plasseres overalt på kroppen.

Med sin symbolikk passer en drømmefanger tatovering godt inn med andre symboltunge dyr som ørner, ugler, ulver etc.
Tradisjonelle drømmefangere for jenter ble laget med fjær av ugler, mens drømmefangere til gutter ble laget med fjær av ørner.
Ørn står for mot, og ugler står for visdom.

Drømmefangere har tradisjonelt 8 punkter for å henvise til de 8-bena av edderkoppen. Men du kan designe din egen versjon som du selv ønsker.

Mer  Hvorfor Kokosolje er så god for Huden & Tatoveringen din!Produkter til tatoveringen

Sorry mom – Aftercare Kit /Made4men.no

IQ-Ality Tattoo Creme (75 ml)

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din /Made4men.no

Electric Ink Tattoo Defining Oil (110 ml)

Få det beste ut av tatoveringene dine med Electric Ink Tattoo Defining Oil

Electric Ink /Made4men.no

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no