...
Hopp til innholdet

Fargefulle og søte kjoler til fest

Flotte og vakre kjoler med farger til fest eller varme sommerdager – Oppdag nyheter og populære kjoler med vakre farger og mønstre.

Tessan Dress Dark Blue er en søt kjole med et vakkert og fargerikt blomstermønster, knytekant og luftig stoff, perfekt til varme dager.

Tessan Dress Dark Blue / Patterned /Bubbleroom
Long Sleeve Flounce Dress /Nelly.com
«Natalie» kjole /Bubbleroom

Triumph Floral Cascades Dress. Skjønn strandkjole fra Triumph i maximodell, med herlige farger og mønster. Strandkjole som når ned til anklene, med bånd rundt midjen og tynne, regulerbare skulderstropper.

Triumph Floral Cascades Dress /Timarco

Fra Berrylook kommer denne flotte kjolen med mange forskjellige fargefulle prints til en veldig god pris.

Flared Sleeve er en superfin lang kjole fra JOHN ZACK. Kjolen har et fint fall og markert midje, passer perfekt til festligere anledninger.

Flared Sleeve /Bubbleroom

Vakker Kjole fra Glamorous med lange ermer og V utringet halskant som kommer i en rekke lekre farger. Skjult glidelås i ryggen og markert midje med knytebånd.

Fargefull kjole med avrundet krage/Berrylook

Kjolen under kommer i et dekorativt retro-hippie aktig fargerikt mønster, men er også tilgjengelig i andre farger og mønstre, blant annet en blomstermønstret variant.

Elegant og enkel ermeløs kjole i flotte farger /Berrylook
Wrap Lurex Dress /Nelly

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Mer  Brodering Tatovering - Ny Kul Tatovering Trend Tar Av!