...
Hopp til innholdet

Hvorfor Kokosolje er så god for Huden & Tatoveringen din!

Kokosolje fungerer utmerket til huden, den inneholder et stort antall vitaminer som absorberes direkte, pluss, det er et helt naturlig produkt og er blitt benyttet som hudkrem i tusenvis av år.

Kokosnøtt olje er fettet som er utvinnet av skallet til kokosnøtten og er nærmest et vidundermiddel som kan brukes til matlaging, på brødskiva, i håret, og på huden, men passer den å bruke på tatoveringen?

Kokosolje fremhever tatoveringen

Kokosoljen er en svært god, og drøy fuktighetsgivende krem. Den kan forhindre nye tatoveringer fra å flasse eller tørke ut, faktisk har mange rapportert at den fungerer svært godt mot kløingen man kan få ved en ny tatovering.

Den varer lenge

For å smøre huden trenger man bare å fukte fingrene litt i oljen og smøre den ut. Kokosolje er dermed en svært rimelig og drøy krem om du ikke bruker så mye av den til matlaging.
Min egen kokosolje har jeg nå hatt i flere måneder.

Naturlig desinfiserende

Kokosolje er mildt desinfiserende, og inneholder bla laurinsyre som bekjemper sopp/bakterier i et sår, men som ikke virker skadelig mot kroppen. Kokosoljen inneholder også store mengder lett-opptakelig vitamin E som er viktig for en sunn hud, og kan motvirke arrdannelser.

Som alltid med tatovering så skal man bruke lite krem, og heller smøre tynne lag ved behov. Dette gjelder også for kokosolje, huden må få «puste» slik at den kan helbrede seg selv naturlig.

Vakre nyheter fra Dresslily

Se utvalget av fine smykker /Dresslily.com
Se bestselgerne /Dresslily.com
Mer  Abstrakte & Kreative Tatovering Ideer og Inspirasjon