...
Hopp til innholdet

Naturlig Selvbruning – Få en brun og økologisk glød

Selvbruning forbindes ofte med kjemikalier noe de fleste av oss helst ønsker å unngå. Heldigvis finnes det naturlig selvbruning av økologiske ingredienser som skaper den samme fine brunfargen på en trygg måte.

Selvbruning som er velegnet for personer med eksem og psoriasis.

De naturlige ingrediensene i selvbruningserien fra Green People gir en skånsom og naturlig selvbruning, uten bruk av skumle kjemikalier eller farlige stoffer.

Selvbruning produktene fra Green People er også egnet for vegetarianere og veganere.

Gradual Tan – Bruk daglig på ansikt og hals og oppnå en naturlig solbrun kulør hele året./Green People

Utsetter deg ikke for solen

En av de store fordelene med selvbruning er at man unngår å oppholde seg i solen eller et solarium for å få en gyllen brunfarge. Den naturlige selvbruningskremen fra Green People reagerer med aminosyrer i huden og kan gi en brunere hud innen 3 timer, eller sakte over tid(2 forskjellige produkter).

Ser man bort ifra de åpenbare helsefordelene ved å oppholde seg mindre i solen vil det for oss med tatoveringer gjøre at tatoveringene holder seg bedre over tid. UV stråler bleker fargepigmentene over tid, mens selvbruning gjør at man får en fin brunfarge uten at det går utover tatoveringen.

Naturlig selvbruningskrem med behagelig duft – frisk glød i løpet av tre timer /Green People

Trygge og økologiske ingredienser

Som ett av de første kosmetikkselskapene fikk Green People sertifisering av Soil Association like etter at kosmetikkstandarden deres ble lansert i 2002, etterfulgt av Organic Food Federation i 200, og EcoCert i 2009. Dette gjør Green People til de eneste kosmetikkselskapet som er uavhengig sertifisert av tre forskjellige sertifiseringsorganer. Green People er også sertifisert cruelty-free af PETA.


Mer  Åpen for Turister: På innsiden av Reaktor 4 i Tsjernobyl