...
Hopp til innholdet

Fantastiske Akvarell Tatoveringer i Livlige Farger

Normale regler gjelder ikke for tatoveringer innen akvarell stilen. Selv om noen akvarell tatoveringer vil ha vanlige sorte omriss og linjer, er ikke dette nødvendigvis et krav. Akvarell tattoos er mer som malerier, her vil artisten vanne ut blekket og med vilje bevege nålen utenfor omrisset for å skape fargerike, myke linjer som i et maleri.

Artisten vil starte med å fortynne blekkfargene i sterilt vann og legge blekket lagvis i huden, ved å først begynne med veldig svake farger og jobbe seg innover med sterkere, og sterkere farger, vil man få en livlig, «grenseløs» akvarell-tatovering med et naturlig uttrykk.Rene akvarell tatoveringer er fengslende vakre, men med riktig teknikk kan man også underbygge tradisjonelle tatoveringer med «skygger» i fine farger.

Fantastisk Elefant tatovering i akvarell-stil fra Tsjekkiske Ondrash Studio.

Enda en fascinerende tatovering fra Ondrash, her er en manet og fisk foreviget i fantastiske farger på armen.Kompass Tatovering

Akvarell tatovering av en ulv i nattlige, dype farger med elementer av skog og stjernehimmel.

Abstrakt-oransje akvarell tatovering på armen


Fargerike blomster på ryggen. Blomstene ser nesten malt på ut, med elegante myke linjer som får frem illusjonen av at de svinger i vinden.

Fargerik spurv tatovering

Om du ønsker å få frem livlige farger i en tatovering vil en tattoo i akvarellstil være noe å vurdere. Manet tatovering i friske farger med forskjellige toner av blå som går over i rød og lilla.

Disse tatoveringene er laget av den Brasilianske artisten Rodrigo Tas, hans ekspertise er tatoveringer som ser ut til å være laget av vannbasert maling samt prikkebaserte teknikker.

Mer  Inspirerende Slange Tatoveringer & Symbolikk


Lite hjerte i akvarell stil
Fugl Føniks i fargerik akvarell

Les mer om hva en tatovering koster i Norge.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no