...
Hopp til innholdet

Håndledd Tatovering Inspirasjon & Ideer

Enten du er på utkikk etter noe minimalistisk og søtt, eller prangende og tøft, er håndleddet og nedre del av underarmen et kjempebra sted å ha en tatovering. Mange velger å plassere sin tattoo på innsiden av underarmen slik at den lettere kan skjules i hverdagen eller på jobb.

Les mer: Pris på tatovering i Norge.

En tatovering på håndleddet behøver ikke å være stor, mange griper anledningen til å tatovere noe som betyr noe spesielt for dem. Det kan være en lidenskapelig hobby eller aktivitet, religion eller et dyr som symboliserer frihet eller kjærlighet.En tatovering av fjelltopper kan bety noe spesielt for bæreren. Det kan signalisere at du er lidenskapelig opptatt av for eksempel klatring.Er det vondt å tatovere håndleddet?

Ja, de fleste tatoveringer vil gjøre vondt. Spesielt der hvor huden er tynn og det er mindre kjøtt mellom nålen og beina til å dempe. Men, smerteterskel er en veldig individuell opplevelse, noen har opplevd mindre smerte ved å tatovere håndleddet enn ved andre steder på kroppen.

Det er uansett viktig å forberede seg mentalt på at det vil gjøre vondt, men det går over. Om det skulle bli for smertefullt kan du be artisten om en kort pause.


Mer  Kule Mikro-tatoveringsideer | Ekstra små tatoveringer