...
Hopp til innholdet

Kosttilskudd som senker søtsuget – Metaburn

Metaburn er et kosttilskudd med ingredienser som er skreddersydd for å kunne senke søtsuget man opplever i hverdagen, og på den måten få en hjelp til å gå ned i vekt.

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd med wakame, grønn te, krom og chili, samt en god dose B-vitaminer. Kombinasjonen skal hjelpe brukerene å oppleve lavere søtsug i hverdagen, og på den måten gå lettere ned i vekt.

  • Chili er kjent for å øke energiomsetningen i kroppen og fettforbrenningen. Les mer på Telegraph.co.uk
  • Grønn te kan dempe søtsuget og påvirker energiomsetningen i kroppen. Grønn te kan også påvirke hvordan lagret fett omdannes til energi og har samtidig en rekke andre helsefordeler. En studie har vist at grønn-te kan øke forbrenningen med 100 kalorier om dagen.
  • Fucoxanthin er et virkestoff som finnes i Wakame. Fucoxanthin bidrar med økt energiomsetning ved å stimulere produksjonen av det fettforbrennende proteinet UCP1. Fucoxanthin er samtidig en antioksidant med en rekke andre helsefordeler.
  • Krom er en aktiv ingrediens i Metaburn og et tilskudd av dette mineralet har en stabiliserende effekt på blodsukkeret som igjen senker søtsuget man opplever.

Vektnedgang handler enkelt om at man må bruke flere kalorier enn man inntar igjennom mat. Større aktivitet i hverdagen og mindre inntak av kaloririk mat og søtsaker vil være det som gjør at man lettere kommer ned i vekt.

MetaBurn er et effektivt kosttilskudd utviklet for å øke kroppens metabolisme på en naturlig, sunn og trygg måte.
Det er dessverre ingen snarveier til den perfekte kroppen. Et sunt kosthold og jevnlig trening er det som må til, men kosttilskuddet Metaburn er et nyttig verktøy som gjør at du får litt mer ut av hvert steg du tar på veien mot vektmålet.

Mer  Farer med Tatovering - Hva du må tenke på