...
Hopp til innholdet

Nederlandsk Artist Lager Intrikat Papir-Arkitektur

Den Nederlandske kunstneren Ingrid Siliakus fra Amsterdam oppdaget først kunsten med å lage intrikate modeller ut av papir ved å se verkene til Japaneren Masahiro Chatani.

Ved å bruke kvalitets papir med en vekt på 160 – 300 gram vil hun med nitid konsentrasjon og omhyggelig presisjon skape fantastiske byggverk ut av flere lag med papir. Hjemmeside: Ingrid Siliakus.

Papirarkitektur er kunsten å skape et objekt ut av et enkelt stykke papir. Før den endelige designen er ferdig, lages omtrent 20 til 30 (noen ganger enda flere) prototyper av Ingrid.

Det er en utfordring å finne et godt samarbeid med alle de forskjellige papirmerkene jeg jobber med.

Å jobbe med papir slik jeg gjør, nemlig ved å klippe og brette lage papirskulpturer, får meg til å jobbe med min egen meditative presisjon. Hast er dens fiende; ett øyeblikk av tapt konsentrasjon kan føre til et ødelagt stykke…

Ingrid påtar seg kunstneriske oppdrag for store merkevarer som Nike, Holland America Line og reklamebyrå, men også for kunstmuseum over hele verden.

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Mer  WeWalk - Ny innovativ Hvit Stokk Designet av Synshemmet Ingeniør