...
Hopp til innholdet

Tatovering med Ulvemotiv – Inspirerende kule tatoveringer med ulv

tatovering ulv inspirasjon

Mennesker og folkeslag over hele verden respekterer og benytter ulven i sine sagn og historier. Nord-Amerikanske indianere ser for eksempel på ulven som en representasjon av både død og gjenfødsel.
Lakota indianerene kalte ulven, sunkmanitu, som betyr hellig hund.

I norrøn mytologi og vest-europa generelt ble ikke ulven sett på i et like positivt lys. Vikingene representerte den som kaos via Fenrisulven, et uhyre som bare kunne bindes med en lenke av 6-ting som ikke fantes.

Men den representerer også lojalitet og omsorg. I storbritannia kommer historien om Merlin, som i en tid med galskap holdes selskap av en hunnulv til han blir bedre. Og Roma er som kjent grunnlagt av Romulus, en av tvillingene som ble oppfostret av en hunnulv.

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Bortsett fra i Vest-Europa hvor dem er fryktet, er som oftest ulven hyllet i andre deler av verden. Noen av symbolikken en ulv står for er:

  • Villhet
  • Styrke
  • Familie
  • Instinkt
  • Lojalitet
  • Overlevelse
  • Frihet
  • Beskyttelse

Tatoveringer med ulvemotiv representerer ofte noen av disse egenskapene, men så har man så klart også «En ensom Ulv» og symbolikken omkring det.

Om du kjenner deg igjen i beskrivelsen av ulv og symbolene som omkranser den er en tatovering av ulv et fint valg.
Kanskje du anser ulven som din beskytter eller bare liker utseendet på dem så finnes det en rekke inspirerende tatovering design å velge imellom.

Ulv og pil – Et tradisjonelt indianer symbol

Fibonacci inspirert ulv-tatovering

Kort sagt er ulver majestiske dyr som er innhyllet i mystikk og sterke egenskaper blant en rekke kulturer. De er anerkjent som smarte, innsiktsfulle og spirituelle dyr, og tatoveringene kan tillegges mange symbolske verdier som du verdsetter.


Mer  Smerteskala. Hvor på kroppen en tatovering gjør mest vondt