...
Hopp til innholdet

Tatovering på arm – Inspirasjon og bilder

En tatovering er en kul måte å vise frem sin personlighet på. Kanskje du har noen gode ideer om hva du vil ha på armen er det ikke vanskelig å forstå at du fremdeles sitter litt på gjerdet. Det er vanskelig å ta den store beslutningen.
Tatoveringen skal jo tross alt være der for resten av livet ditt, og spesielt underarmen som vises frem omtrent halvparten av tiden i tillegg.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Borneo inspirert tatovering » Pala tumpa’ «

Litt historie om underarms tatoveringer

Wildtattoart forteller at underarm tatovering har lange tradisjoner for ikke bare kunst, eller dekorative formål. Men også brukt som mer «praktiske» og spirituelle formål. I Borneo dekorerer både kvinner og menn seg med den tradisjonelle Pala tumpa’ stilen.
Noen av tatoveringene regnes også som arvestykker og blir videreført fra mor til datter i generasjoner, mens andre tatoveringer viser frem yrket sitt (f.eks vever), for å øke statusen sin i gruppen.

I den japanske Edo-perioden (1600-1800 tallet) ble kriminelle tatovert med merker i ansikt og armer for å gjenkjenne og utstøte dem fra resten av samfunnet.

Dette kunne være merker, tegn eller enkle streker på arm og hodet. Den tidligere tradisjonen med å merke kriminelle er noe den Japanske mafiaen (Yacuza) har tatt til seg. Disse er kjent for store tatoveringer ofte plassert på ryggen, da det fremdeles er ulovlig å vise frem tatoveringer mange offentlige steder i Japan.

Inspirasjon og forslag

https://www.instagram.com/p/BzJNOQ_IKLi/


https://www.instagram.com/p/BzLQrRwIPVE/


https://www.instagram.com/p/BzTzxHTo8ps/

Forhåpentligvis kan litt inspirasjon fra andre som har tatt en tatovering på underarm og overarm hjelpe deg med å finne ut et design som passer for deg, og din personlighet.https://www.instagram.com/p/BzBOB1WH43v/


https://www.instagram.com/p/B0-8d1voHc7/
https://www.instagram.com/p/B0-8l3Ngf5k/

Ønsker du en tatovering som kan skjules vil en tatovering på øvre del av armen være ideelt, denne kan du fremdeles skjule ved å bruke en t-skjorte som oftest. Går du for en full-arm eller en underarm tatovering vil den naturligvis være mer synlig, men du vil også ha et større lerret tilgjengelig. Les mer riktig etterbehandling av ny tatovering.

Mer  Hvordan vektforandringer påvirker en tatovering

Produkter til tatoveringen

Sorry mom – Aftercare Kit /Made4men.no

IQ-Ality Tattoo Creme (75 ml)

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din /Made4men.no

Electric Ink Tattoo Defining Oil (110 ml)

Få det beste ut av tatoveringene dine med Electric Ink Tattoo Defining Oil

Electric Ink /Made4men.no
Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no