...
Hopp til innholdet

Tatovering på arm – Inspirasjon og bilder

En tatovering er en kul måte å vise frem sin personlighet på. Kanskje du har noen gode ideer om hva du vil ha på armen er det ikke vanskelig å forstå at du fremdeles sitter litt på gjerdet. Det er vanskelig å ta den store beslutningen.
Tatoveringen skal jo tross alt være der for resten av livet ditt, og spesielt underarmen som vises frem omtrent halvparten av tiden i tillegg.Borneo inspirert tatovering » Pala tumpa’ «

Litt historie om underarms tatoveringer

Wildtattoart forteller at underarm tatovering har lange tradisjoner for ikke bare kunst, eller dekorative formål. Men også brukt som mer «praktiske» og spirituelle formål. I Borneo dekorerer både kvinner og menn seg med den tradisjonelle Pala tumpa’ stilen.
Noen av tatoveringene regnes også som arvestykker og blir videreført fra mor til datter i generasjoner, mens andre tatoveringer viser frem yrket sitt (f.eks vever), for å øke statusen sin i gruppen.

I den japanske Edo-perioden (1600-1800 tallet) ble kriminelle tatovert med merker i ansikt og armer for å gjenkjenne og utstøte dem fra resten av samfunnet.

Dette kunne være merker, tegn eller enkle streker på arm og hodet. Den tidligere tradisjonen med å merke kriminelle er noe den Japanske mafiaen (Yacuza) har tatt til seg. Disse er kjent for store tatoveringer ofte plassert på ryggen, da det fremdeles er ulovlig å vise frem tatoveringer mange offentlige steder i Japan.

Inspirasjon og forslag

https://www.instagram.com/p/BzJNOQ_IKLi/


https://www.instagram.com/p/BzLQrRwIPVE/


https://www.instagram.com/p/BzTzxHTo8ps/

Forhåpentligvis kan litt inspirasjon fra andre som har tatt en tatovering på underarm og overarm hjelpe deg med å finne ut et design som passer for deg, og din personlighet.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no

https://www.instagram.com/p/BzBOB1WH43v/


https://www.instagram.com/p/B0-8d1voHc7/
https://www.instagram.com/p/B0-8l3Ngf5k/

Ønsker du en tatovering som kan skjules vil en tatovering på øvre del av armen være ideelt, denne kan du fremdeles skjule ved å bruke en t-skjorte som oftest. Går du for en full-arm eller en underarm tatovering vil den naturligvis være mer synlig, men du vil også ha et større lerret tilgjengelig. Les mer riktig etterbehandling av ny tatovering.

Mer  80+ Maskuline Tatovering ideer for Menn.

Produkter til tatoveringen

Sorry mom – Aftercare Kit /Made4men.no

IQ-Ality Tattoo Creme (75 ml)

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din

Tattoo-krem som pleier, lindrer og fukter tatoveringen din /Made4men.no

Electric Ink Tattoo Defining Oil (110 ml)

Få det beste ut av tatoveringene dine med Electric Ink Tattoo Defining Oil

Electric Ink /Made4men.no