...
Hopp til innholdet

Bomberjakke til dame – Trendy og tøffe bomber-jakker

Med en bomberjakke kan du skape en tøff stil året rundt, en bomberjakke gir outfiten din edge og attitude, på lik måte som en skinnjakke. Bomberjakker passer til det meste i garderoben din av sko, klær og tilbehør. Den gir deg enkelt en råere stil som kan fremheves med riktig tilbehør. Bruk for eksempel skoene for å fremheve femininiteten. En kort bomberjakke er lekker til jeans og skjørt, mens den lengre er flott sammen med kjoler.

Patty Bomber Jacket Black /Bubbleroom.no
Patty Bomberjakke /Nelly
Moose knuckles Black debbie bomber /Miinto.no
Superlekker jakke i skinn /Bubbleroom.no

Fin og klassisk vattert bomberjakke fra MICHAEL KORS. Jakken har en behagelig passform og fine detaljer. – Glidelås i gull foran og trykknapper – To lommer foran med trykknapper med logo – Hette med snøring – Snøring i midjen

vattert bomberjakke fra MICHAEL KORS /Bubbleroom.no

Til kjole og skjørt kan en slik jakke enkelt gi antrekket ditt en tøffere stil, til t-skjorter og jeans kan en mild-farget bomberjakke i tynt stoff gi deg en mer feminin look samtidig som det oppleves avslappet og komfortabelt.

Sort bomberjakke til dame /Nelly

Opprinnelig ble bomberjakken utviklet av flyvåpenet under 2-verdenskrig for å gi piloter en tykk og isolerende jakke de kunne bruke i flyene. Populariteten steg også blant sivile og jakken fikk sin renessanse under punk og hip-hop stilen. Idag kan man finne bomberjakker til damer i mange pene og tøffe varianter, perfekt som høst, vår og vinterjakke.Hvis du derimot går etter den mer moderne bomberjakken, så innser du fort at det finnes uendelig mange forskjellige typer og stiler. De finnes både som ultratynne modeller nesten uten fôr, og de kraftigere med mer solide materialer og fôr som minner mer om den klassiske dunjakken.

Mer  Cover-Up Tatovering Ideer av X'ens Navn & Bilde

Superfin jakke i fuskepels, fra ONLY. Jakken er i en kortere modell og pen både til hverdags og fest

Aura Faux Fur Bomber /Bubbleroom.no
Teddy bomberjakke /Nelly
VMCAVA SHORT BOMBER JACKET /Nelly
Herlig bomberjakke fra GANT /Bubbleroom.no

Gode fargematcher med bombe-jakke.
Velger du en svart bomberjakke kan du bruke nær sagt alle andre farger sammen med denne, den er nemlig perfekt for å skape kontrast eller for å underbygge andre mørke farger til å skape en dramatisk, røff stil.
Grønne bomberjakker passer bedre for andre milde farger som ikke er for sterke, gjerne en vanlig hettegenser. Gode tilbehør til en bomberjakke kan være t-skjorte, jeans, boots og kanskje pilotbriller.

Diesel burgundy hooded jacket /Miinto.no

Jakken til alt

Med en bomberjakke kan du gi antrekket ditt et stilig og virkelig kult løft. Går du etter den mer moderne bomberjakken, så innser du fort at det finnes uendelig mange forskjellige typer og stiler. De finnes både som ultratynne modeller nesten uten fôr, og de kraftigere med mer solide materialer og fôr som minner mer om den klassiske dunjakken, og som kan brukes også under de kaldeste vintermånedene, gjerne i kombinasjon med skjerf og en kul genser.

Lekker jakke I imitert skinn fra jacqueline de yong /Bubbleroom.no

Få flere stiltips, f.eks kule bluser med hippie vibes, fargerike og søte kjoler til fest eller tøffe og kule skinnbukse og skinnjakke for dame.