...
Hopp til innholdet

Hva koster en Sleeve Tatovering i Norge?

En tatovering som går nedover armen kalles en sleeve, dette er et populært sted å plassere en tatovering og vi har derfor undersøkt hva en sleeve-tatovering normalt koster i norge.

Norske tatoveringsstudio opererer normalt utifra en timepris, denne oppgis ofte på tatovørens hjemmeside eller facebook. Det kan derimot ofte være vanskelig for vanlige kunder å vite hva en sleeve vil kunne koste kun basert på timeprisen. Derfor har tatovert.no sjekket med noen utvalgte norske tatovører hva prisen for en sleeve tatovering er.

Vi har sendt ut et bilde av en ganske detaljert full-sleeve tatovering, dvs en sleeve tatovering som går helt opp til skuldrene fra håndleddet.

Pris på sleeve tatovering

En vanlig minimum pris på en sleeve vil være på omkring 15.000 kroner oppgir de forskjellige tatovørene, man kan selvfølgelig også få det billigere hvis designet er enkelt og er raskt å utføre. Men i snitt vil en typisk sleeve tatovering koste fra 15.000 kroner og oppover til 20.000 kroner.

En detaljert full sleeve tatovering tar lengre tid å utføre, og vil naturligvis koste mer. En typisk full-sleeve med flere detaljer vil havne på omkring 30 til 40.000 kroner, ønsker du samtidig farger inkorporert øker prisen.


Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Mange detaljer koster mer

Tatovert.no har sendt rundt ett bilde av en svært detaljert sleeve tatovering, denne har noen utvalgte tatovører kikket på og oppgitt en ca pris på arbeidet.

Merk at prisen er oppgitt med utgangspunkt i bildet under som tatovører har sett på, og prisen baserer seg derfor på deres erfaring med tidligere tatoveringer av samme design, detaljer og størrelse.

En full-detaljert sleeve som på bildet koster omtrent 48000 kroner

En sleeve med like mange detaljer som på bildet over estimeres å koste omtrent 48.000 kroner i snitt og ta 4-6 dager å gjennomføre.

Mer  Smerteskala. Hvor på kroppen en tatovering gjør mest vondt

Les mer om pris på tatovering i Norge og se hvilke studio som har hjulpet oss med prisingen.