...
Hopp til innholdet

Vakre Japansk-Inspirerte Tatoveringer

Japanske motiv tatovering

Japansk inspirerte tatoveringer for menn og kvinner.
Japan har en lang men trøblete historie omkring tatoveringer. Under Edo tiden ble blant annet kriminelle og sosialt utstøtte personer merket med tatoveringer på synlige steder som straff. En tradisjon Yakuza-mafiaen har tatt til seg som et symbol.

Om man ser bort ifra den litt anstrengte historien i selve japan er japansk-inspirert tatoveringer populært over hele verden. Kirsebærblomster, koi-fisker og samuraier preger mange tatoveringer. La oss se litt på dem og mange flere japanske motiv du kan tatovere.

Les mer: Hva koster en tatovering i Norge?

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Fra Geisha til Samurai, det er mye å velge mellom i Japanske tatoveringerAnime inspirert tatovering

Den Japanske tatoveringsstilen er lett å kjenne igjen når man ser den. Japanske tatoveringer er virkelig unike og svært visuelle.

Den Japanske tatoveringsstilen Irezumi og Horimono, er unik og praktiseres av tattoo artister over hele verden som hyller den Japanske tradisjonelle kulturen og japanske motiv.Mer  Hva koster en tatovering? - Pris på tattoo i Norge med bildeeksempler