...
Hopp til innholdet

Kule Mikro-tatoveringsideer | Ekstra små tatoveringer

Mikrotatoveringer er en stadig mer populær måte å vise frem kroppskunst, tatovere ned ideer eller permantent markere øyeblikkets små følelser eller opplevelser. Takket være stadig dyktigere tatovører og utstyr med mer presisjon kan mikrotatoveringer være like komplekse og detaljerte som større stykker, men de er perfekte for deg som ønsker små tatoveringer som markerer noe i livet og som ikke tar så mye plass og fokus på kroppen.

Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no

Mikrotatoveringer er design som er små og kan settes hvor som helst på kroppen. De er mer enn bare raske, små biter.

Mikrotatoveringsdesign er visuelt forlokkende og like møysommelig å etse som større verk, og er populært blant både menn og kvinner som leter etter mer personlig symbolsk, lett å skjule kunstverk?

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Mikrotatoveringer kan være veldig enkle – elegant linjearbeid, flytende linjer eller solid blekk – eller de kan være svært detaljerte stykker tatovert av talentfulle artister i svært liten skala.

For samlere inkluderer populære designtemaer «søt» stilkunst som bruker humor og ironi, småskala replikasjoner av fugler, dyr og insekter, eller personlig viktige og meningsfulle tatoveringer som omfavner tekniske detaljer og omhyggelig design.

Les gjerne mer om Tatovering av skog og trær – Inspirasjon og ideer, Hva koster en tatovering? – Pris på tattoo i Norge med bildeeksempler eller Superfine kjoler til julebord og fest.


Mer  25+ Fantastiske Ryggtatoveringer - Inspirasjon