...
Hopp til innholdet

Superfine kjoler til fest

Gjør deg klar for fest med disse superfine kjolene! En festkjole er perfekt å ha i skapet til spesielle anledninger, enten dette er til enkle sosiale hjemmefester eller mer formelle julebord og sosiale lag. Disse vakre kjolene vil både få deg til å føle deg komfortabel, men også vekke din indre festløve.

Sandy Knitted Dress er en superflott kjole som passer like fint til fest som til jobb. Kjolen har et yndig utseende av strikket stoff med pufferme og knytebånd rundt midjen.

Sandy Knitted Dress /Bubbleroom.no

Tied Lace Dress er en sexy kjole med omslørte broderinger, kroppsnær fasong og åpen rygg.

Tied Lace Dress /Nelly.com
Tied Lace Dress /Nelly.com
Floral Wrap Front Maxi Dress Black /Bubbleroom.no

Sanja Sparkling er en kjempefin svart festkjole med innbroderte paljetter som glitrer og som samtidig føles lett og bevegelig ut. Perfekt for en festlig kveld med dans og moro.

Sanja Sparkling paljettkjole /Bubbleroom.no

Snapshot Drape Dress Red fanger oppmerksomheten til alle rundt deg og føles komfortabel rundt kroppen med sin silkemyke fløyel og elegante draperinger som fremhever dine naturlige kurver.

Snapshot Drape Dress Red /Bubbleroom.no
Cannelita Ruched Dress Black /Bubbleroom.no
Ruched Satin Dress Tettsittende kjole i elastisk trikot /Nelly.com

Tight Neck Satin Dress er en kroppsnær og sexy little black dress med avrundet, høy halsringning og glinsende stramt stoff som fremhever dine kurver.

Tight Neck Satin Dress /Nelly.com

Deep V Sequin er en elegant og stilig lang kjole med dyp V utringning og fine detaljer med glitrende paljetter. Perfekt om du ønsker å føle deg ekstra elegant og flott til julebord og fest.

Deep V Sequin ballkjole /Bubbleroom.no

Les mer om Bomberjakke til dame – Trendy og tøffe bomber-jakker, Kule Bluser med Hippie Vibes og Fargefulle og søte kjoler til fest.


Mer  Tatovering på arm - Inspirasjon og bilder