...
Hopp til innholdet

Tatovering av skog og trær – Inspirasjon og ideer

Skog, trær og natur kan være kjempegode motiver når man skal velge en tatovering og som man ser i disse eksemplene kan man være ganske så kreativ med hvordan man designer tatoveringen sin.

Enten du ønsker en naturtro tatovering, en geometrisk, mørk og dyster eller en mer fargerik tatovering. Se disse tatoveringene av skog og trær for å få inspirasjon til å velge din neste tatovering av skogen.

Fra tette trær til karrige skoger og nattens skapninger til dyr med skog, er bildet av en horisont med trær spredt rundt veldig vakkert. Tatoveringer av skog gir noen svært estetisk tiltalende og visuelt interessante tatoveringer. Det finnes mange forskjellige måter å designe skogtatoveringer for menn og kvinner, for ikke å nevne en rekke muligheter du selv har for å legge til unike detaljer i skogtatoveringsdesignene dine.

Låneeksempel med vanligste rente: Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34%, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks effektiv rente 32,10% /Morrow.no

Les mer om akvarell tatoveringer, maskuline herretatoveringer, få inspirasjon til tatovering på arm og kule stjernetatoveringer.

Usikker på pris? Se hva en tatovering koster i norge.


Mer  Drømmefanger Tatoveringer - Inspirasjon & Ideer